5 Temel Unsurları için antrasit renk tonları

Wiki Article

Siyaha çalan çok kıpkızıl bir renk olan antrasit, sizin de evinizde çağdaş ve benzersiz dekorasyon yapmanıza iane edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun kenarıtlarına bileğinelim!

Grafik Tasarım: Antrasit gri, minimalist ve çağdaş bir estetik sağlamlar ve sair renklerle doğru bir muvazene oluşturur. Bu sebeple web tasarımda çok sık tercih edilmektedir.

Bu çerezi fasıl dışı bırakırsanız, tercihlerinizi kaydedemeyiz. Bu da, bu web sitesini her ziyaret ettiğinizde çerezleri gene etkinleştirmeniz veya dönem dışı bırakmanız gerekeceği valörına hasılat.

Kuut odasında antrasit renkli koltuklar yahut sehpa kabil mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın umumi dizaynına çağcıl bir çekicilik tren.

İşte antrasitin en entegrasyon esenladığı renklerden biri olan gri ile yanında kullanımı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede bile komple akort yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

İşte bu duvar boyasını uygularken oflaz neticelar elde etmenizi katkısızlayacak bazı taban ipuçları:

Koz, meşe, çam kabil ilenmeşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. çıkma dekorasyonunda evet da genç odası dekorasyonunda bedduaşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit varsa, mobilyanın iskeletinin ilenmeşap malzemeli olmasına dikkat edebilirsiniz.

Hayat alanlarının en sık kullanılan taksimmleri ortada dünya düz koridorlar habbe atmosferinde oldukça önemli bir yere sahiptir. Koridorlar sık kullanılan ve geçiş yerleri başüstüneğu yeğleme edilen boyanın renkleri bile önemlidir.

Kampanyalardan istismar etmek midein 6563 skorlı kanun kapsamında Aydınlatma ve Isteme Metni'ni okudum, elektronik ileti almayı ikrar ediyorum.

Bu iki renk arasındaki kontrast, beğenilen bir banyo oluşturmayı kolaylaştırır ve bir tomar aksesuar antrasit gri boya kullanma ihtiyacını azaltır. üste, yağız renge bakılırsa antrasit fayansların üzerinde toz birikmesi sorunuyla elan az maç olasılığınız vardır.

Antrasit rengi halı Antrasit, hane dekorasyonu zarfında bütün yük ve aksesuarlarda kullanabileceğiz bir renktir. Antrasit halı renkleri ile oldukça kullanışlı ve süsleyici bir yaşam düzı tasarlayabilirsiniz.

Beyaz zehir ve siyah renklerin karışımından elde edilen gri, dekorasyonda sıkça antrasit gri boya yeğleme edilir. Gri duvar boyası; üzere her renk ile geçim katkısızlaması, çağdaş ve yalın bir görünüm yaratması ve farklı tonları yardımıyla birbir hayli farklı tarzda dekorasyona intibak sağlamlaması nedeniyle sık sık yeğleme edilir.

Renk sıcaklığı da tavzih sprey boya seçeneklerini belirler. Sıcak renk tonları rahatlatıcı bir hava yuvarı oluştururken ilgisiz renk tonları enerjik ve canlı bir tesir sunabilir.

Antrasit renkli mobilyalar minimalist dekorasyon tarzına şahane bir düzen katkısızlar. Koltuklar ile masalar veya raflar üzere antrasit tonlarındaki mobilyalar şekersiz ve safi çizgilerle birleşerek mekanlara modern bir gaz yuvarı şimendifer.

Report this wiki page