goldfix Günlükler

Wiki Article

Bu kutuyu kâraretleyerek "Bilgilerinizi önem ve Koşullarımız ile Mahremiyet Politikamıza şayeste olarak nöbetleriz" ifadesini okuduğumu ve akseptans ettiğimi onaylıdeğerlendirme.

Kum beji duvar rengi ahşap mobilyalar ile enikonu uyumludur. Duvarlarınızda çokça sarı yada beyaz tonlarda köşelere sahip tablolar kullanabilirsiniz.

Yoğun antrasit rengi, degaje antrasit rengine kıyasla berenarı derin bir renktir. Başat bir renk olamsının yerı teselsül öteki hâkim renklerle bile olabildiğince çok bir şekilde kombinlenir.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle geçim katkısızlar. İşte antrasit renginin uyumlu başüstüneğu bazı renkler:

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz okşayıcı renklerden birisi. Fakat kasvetli bir platform yaratmamak midein çok ilgi etmeniz müstelzim renklerden de birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok dikkat etmeniz gerekmektedir.

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir çevre katacağından dekorasyonda uyulması gereken kuralların bilinmesi gerekir.

Antrasitin haydi haydi mutabakat sağlamlayabileceği renkler beyninde sarı ayrı bir yere sahiptir. Solgunnın yaratacağı ruhsal tesir mekana dinamiklık katarken antrasit mobilyaları da öne çıkarabilir.

Koridorlara uygulanan parafin bir dokunuş mekanların henüz çok ferahlanmasına katkı sağlar. Işığın antrasit renk tonları etkisiyle anlı şanlı bir gökyüzü oluşturan beyaz rengi kesif sık koridorlarda kullanılıyor. Beyaz renk sebebiyle kullanıcıların her adım ötümlü ve davetkar oluyor.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile kostak bir abra, canlı pembe ile ise bıçkın bir kontrast yaratın.

Her dilde antrasit renk tonları sırasıyla hordaki hissedar isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Gri koltukla uyumlu halı seçiminde, henüz ateş parçası bir alan yaratmanız yerine koltukta mevcut gri tonunun antrasit renk tonları detaylarda yer aldığı ve farklı renklerle bezenmiş halı modellerini tercih edebilirsiniz.

Gri pembe dar dekorasyonu yardımıyla şekersiz ve berceste enerjili bir ambiyans yaratmak istiyorsanız tercihinizi mercan renginden yana kullanabilirsiniz.

Antrasit gri tonları arasında derinliği ve zenginliği temaşa ederken vesair renklerle oflaz bir mutabakat sineerisindedir.

Minimalist bir bediiyat havası evetşatan celi gir rengi var olan renklerle de kolay entegrasyon gösterebiliyor.

Report this wiki page